Ny tolk

Har du et tolkenummer?

 

Hvis du har et politi-tolkenummer kan du nu oprettet en profil hos Voocali, selvom du ikke endnu har færdiggjort din certificering eller uddannelse.

På denne måde vil tolke med et tolkenummer, løbende kunne gennemføre en uddannelse, eller certificering, godkendt af undervisningsministeriet.
Du skal være opmærksom på at alle tolke, i denne midlertidige gruppe, skal have gennemført en uddannelse/certificering inden 12 måneder fra profiloprettelsen. Vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig igang med certificeringen eller uddannelsen.

Voocali er for dig, der sætter en stor ære i jobbet som tolk. Hos Voocali har du både mere frihed, men også et større personligt ansvar end hos et bureau. Du står selv for kontakten til den enkelte kunde, og du bliver din egen chef, der selv er ansvarlig for at godkende eventuelle bookinger, møde op til tiden og udføre et godt stykke arbejde. Til gengæld får du en god løn, som du kan leve af. Du kan læse mere om vores overenskomst her.

 

Dog er der skærpede krav til uddannelse. Konkret betyder det, at du som minimum skal tage FagTolk-uddannelsen for at kunne have en profil hos Voocali. Ansøger du om en profil uden at have gennemført denne uddannelse, eller hvis du ikke har en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, vil din ansøgning desværre blive afvist. Dette gælder alle tolke.

Du kan læse om FagTolk uddannelsen her.

 

Vi er klar over, at du måske ikke endnu har fået taget denne uddannelse, og hvis dette er tilfældet, så vil vi meget gerne hjælpe dig i gang. Hvis dette er noget, som du ønsker, så er du velkommen til at kontakte os på: job@voocali.com

Hvis du i stedet har en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, vil vi meget gerne høre fra dig.

Jeg er ny tolk FagTolk og ønsker at oprette en profil:

Opret Ny Profil

Jeg har allerede en profil:

Jeg har en profil