KONCEPTET

Hos Voocali gør vi det nemt for dig at få dækket alle dine krav til tolkning. Vi har skabt en brugervenlig tolkeplatform, der nemt og hurtigt sætter dig direkte i kontakt med din tolk. Booking, videotolkning og betaling foregår direkte på din computer eller tablet.

Ønsker du at blive kunde hos voocali? Kontakt os på nedenstående oplysninger eller opret dig allerede i dag.

6 GODE GRUNDE

Hos Voocali gør vi det nemt for dig at få dækket alle dine behov for tolkning med et hav af fordele.

Branchespecifik tolk

Hos Voocali får du mulighed for selv at vælge den helt rigtige specialist til opgaven. Vi har tolke med de rette kompetencer, viden og kulturel forståelse. Via Voocalis bookingsystem har du mulighed for at vælge en branchespecifik tolk, så du er sikker på, at tolken kan anvende rigtige fagtermer inden for den branche, din tolkning skal foregå i.

Fokus på kvalitet og tryghed

Alle tolkninger bliver anmeldt af kunderne. Alle anmeldelser kan ses direkte på tolkens profil. Hermed sikres, at de dygtige tolke altid automatisk bliver fremhævet. Vi stræber efter at tilbyde den bedst mulige kvalitet og gøre det enkelt og gennemsigtigt at finde en dygtig tolk til en given opgave.

Sikkert og krypteret

Hos Voocali er sikkerheden altid i top. Al trafik foregår krypteret og vores teknologi sikrer, at kun tolken og kunden kan tilgå videosessionerne. Alle tolke har selvfølgelig tavshedspligt. Du kan derfor med ro i maven føre fortrolige samtaler ved brug af vores tolke.

Tilfredshedsgaranti

Det er vigtigt for Voocali.com at vores kunder er tilfredse med vores service, -derfor garanterer vi altid en god oplevelse. Hvis man som kunde oplever en utilfredsstillende service, returneres det fulde beløb.

Gratis oprettelse og ingen binding – nemt og hurtigt 

Voocalis system er yderst brugervenligt. Du får altid vist den fulde pris, inden du booker og der er ingen pludselige ekstraomkostninger. Fakturering foregår ligeledes automatisk.

Hurtig bookingbekræftelse

Voocali giver dig mulighed for at booke en tolk med kort varsel. Hos Voocali tager du selv direkte kontakt til den tolk du ønsker at booke. Du vil umiddelbart efter modtage en bookingbekræftelse. Herefter er det op til tolken at be- eller afkræfte aftalen, og du vil naturligvis få besked når dette er gjort.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Tlf. 31 16 11 15

Slå endelig på tråden. -Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

info@voocali.com

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller idéer.

Facebook og Instagram

Vi er på de sociale medier. Følg os på Facebook og Instagram.

Support

Mandag – torsdag: 9 – 17
Fredag – lørdag: 10 – 15

Voocali IVS – Bådehavnsgade 42F – 2450 København SV – © 2016 Voocali.com

visa-master